1000+ Beoordelingen
Binnen 24 uur verstuurd
Op maat gemaakt
Snelle service
1000+ Beoordelingen

Over ons

Al jaren werken wij bij Wallz.com aan de mooiste printproducten onder de naam Airlusion B.V.. Met Wallz.com printen wij de mooiste wanddecoratie op basis van de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied. Al het wanddecoratie wordt door ons in Nederland geprint/geproduceerd. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, we staan voor je klaar.

Eigen productie Wallz.com

Wij printen/produceren al het wanddecoratie zelf. Dit zorgt ervoor dat wij snel en voor een eerlijke prijs kunnen leveren. Bij het printen wordt gebruik gemaakt van de meest duurzame LED-technologie. Dit zorgt ervoor dat jouw kamer niet alleen een geweldig wordt maar ook nog eens een bewuste keuze.

 

Wij van Wallz.com houden van iets moois aan de muur.

Unieke collectie óf eigen foto's

Ons team is iedere dag bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Dit geldt zowel voor de eindproducten als de designs die je uit kunt kiezen. Met dit aanbod proberen we je uit te dagen tot het creëren van de gaafste wanden. Natuurlijk is niets zo mooi als het combineren van eigen foto’s met rustige pastelkleuren en quotes. Met het magnetische ophangsysteem is het wisselen van (zomer)vakantie foto’s naar een kerstsfeer ook zo gedaan!

 

Mis je nog iets in onze collectie? Laat het ons dan weten. Samenwerken om de mooiste collecties voor jou samen te kunnen stellen, is iets waar wij echt blij van worden.

Influencer, fan of ontwerp(st)er?

Wij komen graag met je in contact! Heb je een goed idee, moeten wij jouw design toevoegen of wil je gewoonweg een keer sparren over interieur en wanddecoratie, we staan voor alles open. Wil je graag met ons samenwerken? Stuur gerust een mail naar info@wallz.com.

 

Wij slaan graag de handen ineen om samen tot een geweldig resultaat te komen.

modal