Garantie / retouren

Tevredenheidsgarantie wanddecoratie

Ben je niet tevreden over de kwaliteit van jouw wanddecoratie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Helaas geldt dit alleen op producten/designs uit onze eigen collectie. Helaas kunnen wij een eigen foto niet beoordelen. Let er bij het bestellen daarom goed op of de kwaliteitscontrole minimaal 'Prima' aangeeft.

 

Productie wanddecoratie

De productie en het printen van de wanddecoratie is in eigen beheer, hierdoor zijn wij in staat erg snel en voor een eerlijke prijs te leveren. Wij doen er alles aan om 100% tevredenheidsgarantie te bieden.

Wij staan daarom ook altijd open voor alle feedback en verbeterpunten, want onze missie is en blijft. "Wij bieden de jouw een unieke collectie wanddecoratie, voor een goede prijs en een snelle levering!"

 

Contactformulier

Retourneren / herroepingsrecht

Wij zijn verplicht je te attenderen op het herroepingsrecht. Het recht houdt in dat je, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen de aankoop kunt herroepen en daarmee de bestelling kunt annuleren. Er bestaan ook uitzonderingen op het herroepingsrecht. Wij produceren/printen al onze wanddecoratie naar de specifieke afmetingen en prints die jij aangeeft. Dit zorgt ervoor dat wij het de producten niet retour kunnen nemen, omdat het voor jou geproduceerd is. We doen er natuurlijk alles aan zodat jij tevreden bent. Mocht het product beschadigd zijn, printfouten bevatten of andere gebreken bevatten (het product heeft overduidelijke materiaal – of fabricagefouten), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan dan samen de gepaste oplossing zoeken. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag per mail, telefonisch en via social media bereikbaar tijdens kantooruren.


Mocht je vragen hebben over jouw bestelling of wil je weten of je jouw bestelling kunt retourneren? Neem dan contact met ons op via [email protected].

modal