Garantie / retouren

Tevredenheidsgarantie wanddecoratie

Ben je niet tevreden over de kwaliteit van jouw wanddecoratie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Helaas geldt dit alleen op producten/designs uit onze eigen collectie. Helaas kunnen wij een eigen foto niet beoordelen. Let er bij het bestellen daarom goed op of de kwaliteitscontrole minimaal 'Prima' aangeeft.

 

Productie wanddecoratie

De productie en het printen van de wanddecoratie is in eigen beheer, hierdoor zijn wij in staat erg snel en voor een eerlijke prijs te leveren. Wij doen er alles aan om 100% tevredenheidsgarantie te bieden.

Wij staan daarom ook altijd open voor alle feedback en verbeterpunten, want onze missie is en blijft. "Wij bieden de jouw een unieke collectie wanddecoratie, voor een goede prijs en een snelle levering!"

 

Contactformulier

Retourneren

Wij produceren pas zodra jij de keuze hebt gemaakt in materiaal en afmeting, hierdoor is dit dus maatwerk en omdat het maatwerk is vervalt het herroepingsrecht. Je kan je bestelling dus niet terugsturen. Onze producten bieden wij in verschillende materialen en formaten aan, weet je niet zeker welke het beste bij jou past? Bekijk dan onze materialen pagina of neem contact met ons op! Je kan ons mailen via: info@wallz.com of bellen via: 085 273 59 26

modal