1000+ Beoordelingen
Binnen 24 uur verstuurd
Op maat gemaakt
Snelle service
1000+ Beoordelingen

Eigen productie

Wallz.com heeft een groot machinepark om jouw wanddecoratie zo goed en snel mogelijk te kunnen printen. De gehele productie doen wij zelf, hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden en printen wij alles op maat.

Jarenlange ervaring!

Door onze jarenlange ervaring in de printindustrie en met name de ervaring in het productieproces hebben wij veel kunnen automatiseren. Het moment van online bestellen tot aan het verzenden van het jouw bestelling naar het juiste adres is een proces dat eigenlijk altijd wel te verbeteren valt. Door de grote aantallen die wij produceren hebben wij ook goede afgespraken met onze vervoerder, daarom kunnen wij ook snelle en goede levertijden aanbieden. Hierbij moet je denken dat wij de pakketen 's avonds laat kunnen aanleveren om ze alsnog de volgende dag te kunnen afleveren.

 

Wij van Wallz.com staan voor kwaliteit en nauwkeurigheid.

Modern machinepark.

Elke dag kijken we hoe wij dit proces nog efficiënter en beter kunnen maken. Daarom hebben wij kort geleden nog geïnvesteerd in de nieuwste printers en snijmachines. Wij hebben een machinepark van maar liefst 4000m2 waar wij elke dag met 45 collega's vol trots aan de mooiste printopdrachten werken voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers.

 

Met ons hele team staan wij voor jou klaar.

Tips voor ons

Zoals eerder aangegeven werken wij elke dag aan het verbeteren van onze producten. Hierdoor staan wij er altijd voor open om tips of opmerkingen te ontvangen. Heb je een tip die je graag met ons zou willen delen? Stuur dan een mail naar; info@wallz.com. Wie weet nemen wij dan binnenkort contact met je op.

 

Wij slaan graag de handen ineen om samen tot een top product te komen

modal