1000+ Beoordelingen
Binnen 24 uur verstuurd
Op maat gemaakt
Snelle service
1000+ Beoordelingen

Foto op canvas

Foto op canvas

Jouw eigen meesterwerk of vakantiefoto aan de muur!

Jouw eigen foto op canvas geprint, tovert jouw foto om tot een waar meesterwerk. Dankzij de nieuwste print technieken, komen de kleuren prachtig uit op dit zeer hoogwaardige canvas doek. Geen geschikte eigen foto? Kies dan een van de foto’s uit onze eigen galerij!

 

Onze wanddecoratie wordt geproduceerd met duurzame LED-technologie, hierdoor wordt jouw woonkamer of keuken niet alleen uniek maar ook een bewuste keuze.

 

Productinformatie

- Liggend, staand of vierkant formaat mogelijk.

- Kies verschillende framediktes, 2cm (standaard) of de 4cm (premium) variant.

- Hoogwaardige drukkwaliteit dankzij de nieuwste print technologieën.

- Dikte fotocanvas: 375 g/m².

Bestel eenvoudig en snel jouw foto op canvas
Een waardevolle familiefoto, teamfoto of een prachtig natuurlandschap aan de muur? Print jouw foto op canvas en laat jouw herinneringen tot leven komen! Canvas is één van de meest gekozen wanddecoratie om een foto op te bedrukken. Met het handige ophangsysteem hang jij jouw meesterwerk op iedere gewenste plek. Kies een vorm, afhankelijk van hoe jouw foto genomen is, kies de afmeting en de framedikte van het canvas. Ga je voor basic of heb je liever een dikkere rand zodat deze iets meer van de muur afkomt en ga je voor premium? Klik op ontwerpen, upload je foto en bestel! Binnenkort kun jij genieten van een prachtplaatje aan de muur!

Populaire producten

modal