1000+ Beoordelingen
Binnen 24 uur verstuurd
Op maat gemaakt
Snelle service
1000+ Beoordelingen

 

Content creator intern

Is content maken zeg maar jouw hobby? Ken jij alle ins & outs van de socials? Ben jij handig met een (foto)camera en ChatGPT? ;) Whoop whoop, dan hebben wij de perfecte collega gevonden!

Jouw functie

Als interieur helemaal jouw ding is en je als creatieve duizendpoot ook blij wordt van design & print dan zit je hier helemaal goed! Wij zijn achter de schermen bezig met een heel gaaf project voor ons eigen merk Studio Wallz waar we veel content voor willen maken. Denk aan sfeerbeelden, DIY video’s en inspiratie blogs waarmee we onze (potentiële) klanten mee willen inspireren. Dat geldt ook voor onze bestaande labels Fotobehangshopz.nl, Wallz.com én Printshopz.

 

Jij bent degene die deze content bedenkt, maakt en bewerkt met o.a. de grafische programma’s. Je weet de content af te stemmen op de doelgroepen en de verschillende socialmediakanalen, zoals TikTok, Pinterest en Instagram. Je beheert de socials en werkt aan de hand van de contentstrategie- en planning die je samen met je creatieve collega’s maakt.

 

Je komt het team Marketing versterken, bestaande uit een online marketeer, brand marketeer, productontwikkelaar en een grafisch ontwerper. Samen zijn we verantwoordelijk voor de verschillende webshops, online campagnes en de content.

 

Laat je onderdompelen in de creatieve marketingwereld, waar jij je grafische skills ontwikkelt, je meer leert over online marketing en je helemaal los mag gaan met je creativiteit.

 

Studio Wallz

Drie jaar geleden hebben wij ons eigen fotobehanglijn Studio Wallz opgezet; fotobehang met een eigen verhaal. De designs van dit fotobehang ontwerpen én produceren we in eigen huis. Loop je ons kantoor uit, dan kom je terecht in ons grote machinepark. Hoe leuk is het om het productieproces van A tot Z met eigen ogen te zien!

 

Nu, na vele succesvolle collecties die verkocht worden via Fotobehangshopz en Wallz, zijn we bezig Studio Wallz als merk in de markt te zetten. En daaraan mag jij jouw creatieve steentje bijdragen!

 

Wat wij jou bieden

• Een creatieve en afwisselende stage als content creator!

 

• Werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur met iedere dag een verzorgde lunch!

 

• Je wordt beloond met een goede stagevergoeding en vakantiedagen naar rato.

 

• De mogelijkheid om te blijven hangen en door te groeien binnen de organisatie.

 

• Een fijne en gezellige werkomgeving & een jonge hechte club met de leukste collega’s.

 

• Van gezellige vrijmibo’s tot personeelsfeestjes en leuke uitjes. Er zijn feestjes genoeg!

 

Als creatieve duizendpoot beschik jij over de volgende kwaliteiten:

• Je volgt een creatieve mbo/hbo opleiding, zoals Creative Business of mediavormgever.

 

• Je hebt ervaring met het beheren van social accounts, ervaring met Meta Business Suite (advertenties) is niet een pré maar wel erg handig!

 

• Je kunt jouw creativiteit kwijt met de grafische programma’s van Adobe Creative Cloud en Canva.

 

• Je neemt initiatief, werkt zelfstandig en bent een echte teamplayer!

 

Herken jij jou hierin? En zoek je een toffe stageplek bij een jong bedrijf in de buurt? Join the club!

 

 

modal