Jouw foto op re-board, geborsteld aluminium of canvas

Een familiefoto, je favoriete vakantiekiekje of een foto van je trouwe viervoeter. Dit zijn herinneringen die je met wanddecoratie tot leven brengt! De verschillende plaatmaterialen zorgen eenieder voor een andere uitstraling. Lees hoe jouw foto op re-board, geborsteld aluminium en canvas uitkomt!

Ga voor milieuvriendelijk, kies voor jouw foto op re-board

Wil je net even wat anders dan anders, dat ook nog eens gemaakt is van milieuvriendelijk materiaal? Kies dan voor jouw foto op re-board. Re-board platen herken je aan de zichtbare honinggraatstructuur. Re-board is gemaakt van honinggraatkarton en heeft een dikte van 16mm. Licht in gewicht en zeer sterk materiaal. Omdat het van karton is gemaakt, is het alleen geschikt voor binnen. Jouw opdruk wordt rechtstreeks op het karton gedrukt, dat zorgt voor de mooiste kleuren! Re-board kan overal voor worden ingezet en zie je vaak bij reclame-uitingen, maar ook jouw foto komt er fantastisch op uit! De honinggraatstructuur zorgt voor een speelser effect en het karton heeft een matte afwerking. Dat komt heel gaaf uit op bijvoorbeeld een gekleurde muur!

 

Geborsteld aluminium brengt jouw foto tot leven!

Naast jouw foto op wit aluminium, heb je ook de keuze om jouw foto op geborsteld aluminium (brushed alu) te drukken. Het verschil? Bij geborsteld aluminium platen zie je bij al het witte in de foto de structuur van het aluminium erdoorheen. Dit is bij aluminium met een witte toplaag niet het geval. Geborsteld aluminium platen hebben een dikte van 3mm en is net zoals dibond weer-, wind- en temperatuurbestendig. De structuur van geborsteld aluminium geeft een spiegelend effect en brengt jouw foto tot leven! Vanuit iedere hoek kijk je er weer anders op en met lichtinval krijgt het een verrassende uitstraling. Jouw foto op geborsteld aluminium geeft een stoere uitstraling aan jouw interieur. Jouw foto in kleur op dit aluminiumsoort komt prachtig uit, maar jouw foto in zwart- op geborsteld aluminium komt nog mooier uit! Unieke wanddecoratie? Kies voor geborsteld aluminium!

 

Het meest gekozen canvas doek

Een canvas doek: het meest gekozen materiaal voor wanddecoratie. Een canvas schilderij is licht in gewicht en eenvoudig overal op te hangen met het ophangsysteem. De dikte van het frame en de over-de-rand-gevouwen foto zorgt voor extra dynamiek aan de muur! Canvas is gemaakt van 100% polyester en wordt bevestigd op een houten frame. Jouw canvas schilderij is verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende framediktes. Ga je voor standaard of heb je liever een luxere uitstraling en ga je voor een premium canvas doek? Dankzij de nieuwste printtechnieken, komen de kleuren prachtig uit op dit zeer hoogwaardige canvas doek. Een canvas schilderij past in ieder interieur, geeft een klassieke en warme uitstraling. Het ideale canvas voor een portretfoto of familiefoto. Gebruik je muur als een groot canvas en plaats meerdere canvas doeken bij of naast elkaar! Ook benieuwd hoe jouw foto of muurcirkel op plexiglas, forex of aluminium uitkomt?

 

Dat lees je hier!

 

modal