• Het melkmeisje - Fotobehang

Welke woonstijl past bij mij?

Interieur zegt vaak veel over iemand. Iedereen heeft andere wensen en er zijn duizenden verschillende meningen/smaken. Ondanks dat is soms wel lastig om keuzes te maken over je eigen interieur. Wat staat mooi en welke kleuren moet ik gebruiken?

Als je dit soort vragen heb is het misschien wel handig om eerste te kijken welke woonstijl bij jou past. Als je dit weet kan je vaak makkelijker keuzes maken over je interieur. Om je een handje te helpen hebben wij de meest voorkomende woonstijlen voor je op een rijtje gezet. Met bij passende inspiratie voor jouw nieuw behang!

Industrieel

Hou jij van een stoer en rauw interieur. Dan is de industriële woonstijl helemaal wat voor jou. Bij deze woonstijl worden vooral donkere kleuren gebruik, zoals zwart, grijs, legergroen en cognac. Gebruik zo veel mogelijk grove materialen. Denk hierbij aan leer, metaal, aluminium en hout. Ben je opzoek naar wanddecoratie die helemaal past bij deze woonstijl bekijk dan het thema industrieel of textuur op onze site.Basic

Of ben je toch meer van de frisse kleuren. Dan is de basic woonstijl misschien wel wat voor jou. Hier wordt veel gebruik gemaakt van lichte kleuren, zoals grijs en wit. Er ook vaak gewerkt van subtiele accenten met zwart. Bij deze woonstijl wordt vooral niet te veel poespas gebruikt. Hou dit in het achter hoofd tijdens het bestellen van je nieuw behang. Op onze site hebben veel verschillende soorten behang die passen bij deze woonstijl. Kijk vooral bij het thema natuur of bij onze speciale collectie van studio Wallz. Daar vind je veel rustige minimalistische afbeelding met lichte kleuren.Line art en face line art

In verhouding met de statement pieces is dit een super groot contrast. Bij line art gaat het juist om minimalisme. Dit is een trend die we meegenomen hebben vanuit 2020 en blijft nog steeds in populariteit stijgen. Deze line art kan een leuke toevoeging geven aan je interieur. Mix het in een collage op de muur voor een speels effect. Of hang een(1) mooie grote line afbeelding op om een statement te maken.


Bohemien

Dit is een zeer opvallende woonstijl. Hierbij hoef je niet bang te zijn om extreme prints met elkaar te combineren. Er wordt vaak gebruik gemaakt van veel kleuren die lekker vel en opvallend zijn. In dit interieur komen je souvenirs uit verre landen vaak mooi tot zijn recht. Heb je weinige materialen souvenirs maak dan gebruik van de prachtige foto’s die je op jou reis hebt gemaakt. Bij ons op de site kan je een eigen foto uploaden. Jouw favoriete vakantie foto kan misschien wel op jouw muur terecht komen. Zo kan je elke dag genieten van de fijne herinneringen die je heb gemaakt. Heb je geen mooie vakantie foto, dan hebben we bij het thema wereld en steden genoeg keuze om jouw huis in de vakantie sfeer te brengen.

modal