Voorjaarskriebels

We hebben al mogen genieten van de eerste warme zonnestralen. De voorjaarskriebels beginnen te komen. De lente is nu officieel begonnen!

Het is weer de tijd van de grote schoonmaak, je huis opfrissen en veranderen. Haal de lichte decoratie weer van zolder en maak je huis lente proof.

Kleuren

Ieder jaar wordt er bij Flexa een kleur van het jaar uitgekozen. Dit jaar is dat ´Brave Ground´. Deze kleur heeft een warme, natuurlijke en neutrale uitstraling. Het bied een stevige basis voor je interieur en wanddecoratie. Het is makkelijk te combineren met kleuren zoals bruin, blauw, roze en geel tinten.

Statement piece

Een andere grote trend in 2021 is de statement piece is huis. Dit is een opvallend pronkstuk waar je oog direct aan toe getrokken wordt. Denk hierbij aan een foto wand, schilderij of grote platen pot. Het kan je interieur persoonlijk, verrassend en speels maken. Een goede statement piece kan een goede uitgang zijn voor de rest van je interieur.Line art en face line art

In verhouding met de statement pieces is dit een super groot contrast. Bij line art gaat het juist om minimalisme. Dit is een trend die we meegenomen hebben vanuit 2020 en blijft nog steeds in populariteit stijgen. Deze line art kan een leuke toevoeging geven aan je interieur. Mix het in een collage op de muur voor een speels effect. Of hang een(1) mooie grote line afbeelding op om een statement te maken.


Natuurlijke elementen

Elementen uit de natuur zijn helemaal weer trendy in 2021. Van licht hout en planten tot dieren prints. Deze elementen kan je op verschillende manier verwerken in je interieur. Een grote plant als statement of een bladeren print verwerkt in je wanddecoratie.
Kies tijdens het ontwerpen van je wand decoratie voor een circel voor de organische vorm of voor een hexagon die vooral bekent is van een honingraat.

modal